Nu kan du köpa Royal Danish Cigars i Sverige

royal danish cigars regalSom ni kanske har sett här på bloggen så har jag haft möjlighet att prova några cigarrer från Royal Danish Cigars. Jag har även recenserat två av dem nämligen Royal Danish Cigars Havana Blend Grand Danois och Royal Danish Cigars Single Blend Viking och där jag även skrivit lite om historien runt Royal Danish Cigar och dess grundare Jan Vistisen.

Nu är det så fint ordnat så att du kan köpa dessa fina cigarrer från flera handlare här i Sverige. De handlare som jag känner till idag som saluför Royal Danish Cigars är Mellgren’s Fine Tobacco, Sweets’n Cigars och Kind Cigars. Har du inte provat en cigarr från Royal Danish Cigars så tycker jag verkligen att du ska göra det. Det är riktigt bra cigarrer.

 

Lämna ett svar

Fyll i svaret på talet: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.