Nu på lördag den 27 oktober arrangerar Götheborgs Cigarrsällskap ett njutningsevent för medlemmar i cigarrsällskapet. Detta tyckte jag lät frestande så jag har helt sonika bokat in mig på eventet.

Eventet kommer dels att hållas inne i Alingsås med besök på Lights in Alingsås för att sedan fortsätta på restaurang med SOS (smör, ost och sill). Efter restaurangbesöket kommer vi att fortsätta till Lejonberget för mingel, middag och goda cigarrer. Lejonberget var tidigare civilförsvarets sambandscentral men ägs idag av lokala aktörer som vill ge möjlighet till annorlunda upplevelser. Det ska bli spännande och se vad det blir av det hela.

Inför eventet har jag beställt några goda cigarrer att komplettera med, förutom de som ingår i eventet. Kul ska det också bli att träffa andra medlemmar i sällskapet då jag än så länge bara träffat några stycken. Post om eventet kommer sedan.

Lämna ett svar