Cigarrsällskapet på besök i Alingsås

I går lördag var det så dags för njutningseventet i Alingsås som Götheborgs Cigarrsällskap arrangerat för sina medlemmar.

Vi samlades klockan 17:00 utanför Pressbyrån vid stationen i Alingsås och de första cigarrerna tändes. Vi började med att ta en promenad runt i Alingsås för att beskåda ”Lights in Alingsås”. Tyvärr visade sig vädret från sin bättre sida så det var alldeles för ljust ute och vi såg inte mycket av det hela. Då fortsatte vi till MX Rockbar där vi skulle inta förrätten som bestod av en klassisk S.O.S, smör, ost och sill. Alternativt fanns räckcoctail att välja för de som inte gillar sill.

När vi sedan intagit förrätten var det dags för avfärd till Lejonberget och vidare njutning.

Lejonberget

Lejonberget är en imponerande anläggning på cirka 1 500 kvadratmeter med lounge, logement, samlingssal/konferensrum, grotta med bar med mera. Vi samlades i grottan med bar där vi till att börja med fick cigarren som ingick i eventet och det började puffas glatt. Sedan fick vi en guidad rundtur av ”Z” som är den som driver berget. Efter detta var det dags att intaga middagen som bestod av en mycket god Lasange och en sallad till detta. Efter middagen puffades det vidare på goda cigarrer och många trevliga samtal fördes. Tyvärr så går tiden väldigt fort när man har trevligt, så för min del blev det hemfärd vid 23:00 och då hade vi inte ens hunnit in i loungen.

Jag vill med detta tacka Götheborgs Cigarrsällskap för ett mycket lyckat och trevligt event! Jag kommer definitivt att delta i fler.

Här nedanför hittar du några bilder från eventet taget med mobilkamera, därav den låga kvaliteten.

 

Lämna ett svar