Idag när jag kom hem var det trevligt att tömma postlådan! Där låg nämligen det paket med Petit Corona-cigarrer som jag beställt inför helgens njutningsevent. I paketet finns några gamla bekanta från H.Upmann och Partagas. Det ska dock bli intressant att testa El Rey Del Mundo Petit Corona, La Flor de Cano Petit Coronas, Jose L. Piedra Petit Cazadores och Por Larranaga Petit Coronas som jag inte testat tidigare.

Ser verkligen fram mot lördagen!

Bilden har jag lånat från Kind Cigars där jag även beställde cigarrpaketet.

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Martin H

  Hej Stefan

  Mycket trevlig kombination måste jag säga.

  Visst är det kul att prova något nytt utöver det man normalt brukar röka?

  Vi ses imorgon!

 2. Stefan

  Ja, det ser ut att vara en trevlig kombination.

  Jag tycker alltid att det är kul att prova något nytt. När det gäller cigarrer lär det alltid finnas något nytt att prova då det finns ett så stort utbud.

  Vi ses i morgon! Ser verkligen fram mot eventet.

Lämna ett svar